Heeft u een goedkope taxi nodig?

Bel dan 06 113 888 39

In Twente liggen we heerlijk centraal tussen de luchthavens. Want als u vanuit Borne, Enschede of Hengelo op vliegvakantie wilt, kunt u letterlijk alle kanten op. Natuurlijk richting Amsterdam, maar er zijn alternatieven genoeg. En zeker als u een bijzondere bestemming zoekt of met een van de vele prijsvechters reist, kunt u vaak net zo goed via Duitsland of een van de kleinere Nederlandse luchthavens vliegen. Het maakt ons bij Taxi Borne niet uit. Waar de reis ook heengaat, onze airport taxi brengt u rechtstreeks naar de vertrekhal.

Airport service vanuit Borne

De airport service vanuit Borne, Enschede en Hengelo is het summum van gemak. Of u nu zakelijk op reis gaat of lekker gaat uitblazen in het buitenland. Check uw vluchtschema en neem contact met ons op. Vertel wanneer u op de luchthaven wilt zijn en wij maken het schema voor de dag van vertrek. Op de reisdag wordt er op tijd bij u aangebeld en staat onze chauffeur voor u klaar. Uw gezelschap gaat mee en de bagage wordt ingeladen. U gaat heerlijk ontspannen zitten, geniet vast van de voorpret of bereid zich nog wat voor op uw zakentrip. En voor u het in de gaten heeft, staat u bij de terminal. Binnen enkele minuten bent u bij de incheckbalie en kan de vliegreis beginnen. Vanuit Twente brengen we u naar alle omliggende luchthavens in Nederland, België en Duitsland. We weten de weg op deze luchthavens en zorgen dat u op tijd arriveert. Zonder parkeerproblemen en zonder stress.

Airport service naar Düsseldorf

Een van de populaire bestemmingen – ook voor zakelijk verkeer – is het vliegveld van Düsseldorf. We rijden dan ook regelmatig vanuit onze regio heen en weer naar deze mooie en drukke luchthaven. Steeds weer horen we van onze gasten dat ze het uitermate prettig vinden om bij luchthaven Düsseldorf rechtstreeks voor de deur te worden afgezet. En meestal willen onze gasten ook weer worden opgehaald na de terugvlucht. Dat kunt u van tevoren afspreken. Maar u kunt ons ook even bellen, appen of mailen vanuit uw vakantie- of werkplek zodra u het terugreisschema weet. We kennen airport Düsseldorf op ons duimpje en zorgen dat u er snel heen wordt gebracht en even snel weer terug bent na uw vlucht.

Airport service naar andere vliegvelden

Düsseldorf is natuurlijk maar één voorbeeld. De andere luchthavens en vliegvelden kennen we vanzelfsprekend net zo goed. Want ook naar Weeze, Maastricht-Aachen en Münster rijden we onze klanten. En in eigen land natuurlijk naar de luchthavens van Eelde, Eindhoven en Rotterdam.

Met de taxi of met de bus

Natuurlijk brengen we u graag met onze luxe wagens naar de luchthaven. Want wat is prettiger voor u dan onderuit in onze comfortabele stoelen even ontspannen voor u de drukke vertrekhal binnenstapt. Even lekker genieten van de voorpret of – als u voor uw werk gaat – misschien nog even wat documenten doornemen. Maar gaat u met een wat grotere groep dan is dat ook geen probleem. Want ook onze mooie luxe airport busjes zijn uitermate comfortabel.