Heeft u een goedkope taxi nodig?

Bel dan 06 113 888 39

Voor het zakelijk vervoer van uw bedrijf legt u de lat terecht hoog. Dat moet efficiënt zijn en tegen scherpe tarieven, maar u wilt geen concessies doen aan de kwaliteit en uitstraling. In dat geval is Taxi Borne een voor de hand liggende keuze. Met onze taxi’s en taxibussen bieden we het volledige pallet aan chauffeursdiensten. Met een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid en tegen gunstige tarieven.

Zakelijke taxidiensten

Gaat u regelmatig bij klanten op bezoek? Of moeten er gasten worden opgehaald op het station? Dan is een taxi vaak een uitkomst. U hoeft niet na te denken over parkeermogelijkheden en de reistijd. Met één telefoontje of mailtje is uw zakelijke rit geregeld en wij zorgen ervoor dat iedereen op het gewenste tijdstip op de plaats van bestemming arriveert. En uiteraard houden we daarbij rekening met uw bedrijf. Onze chauffeurs zijn representatief gekleed en gedragen zich correct. En onze wagens zijn comfortabel, schoon en perfect onderhouden. En uiteraard kunnen we onze diensten op afspraak achteraf factureren.

Taxi Borne voor uw bedrijfsuitje

‘Work hard and play hard’. Het is het devies van veel bedrijven. Er wordt het hele jaar hard gewerkt door de medewerkers en dat betekent dat er af en toe even ontspannen moet worden. U organiseert bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, een gezellige feestavond of er is een evenement in het Twente stadion. In alle gevallen moet het vervoer naar de feestlocatie goed geregeld zijn. Laat u de mensen thuis ophalen en zet u ze aan het eind van de dag weer veilig thuis af? Of heeft u een pendeldienst nodig tussen twee locaties? Taxi Borne regelt het voor u. Uw personeel wordt veilig vervoerd en heeft een prima avond.

Een taxibus voor uw bedrijfsexcursie

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze luxe busjes voor bijvoorbeeld een zakelijk excursie. Als u klanten of andere gasten langs een aantal vestigingen of projecten in de omgeving wilt leiden, is Taxi Borne daarvoor uw uitgelezen partner. Wij ontzorgen u bij dit soort excursies volledig. Zodat u zich op uw gasten kan concentreren.

Zakenreis naar Schiphol

Bij een buitenlandse reis wilt u dat uw medewerkers zich volledig concentreren op hun werk. Dat begint al met de reis naar Schiphol. Onze luchthavenservice zorgt dat uw medewerkers bij de vertrekbalie worden afgezet en nergens omkijken naar hebben. Ze kunnen onderweg naar de luchthaven nog even rustig hun stukken doornemen of met elkaar overleggen. En gaat u met een grotere groep naar Schiphol? Dan verzorgen wij uiteraard hun transfer naar de luchthaven met onze luxe taxibusjes. Ook uw buitenlandse gasten halen we natuurlijk van de luchthaven op. We zorgen dat het ze aan niets ontbreekt en dat de eerste kennismaking met uw bedrijf uitermate professioneel is.