Heeft u een goedkope taxi nodig?

Bel dan 06 113 888 39

Een van de belangrijkste bestemmingen buiten de regio Twente is natuurlijk luchthaven Schiphol. En binnenkort natuurlijk ook de dependance op Lelystad airport. Schiphol ontvangt jaarlijks ruim 60 miljoen reizigers en er komt ook jaarlijks een groot aantal reizigers uit de regio Twente. Taxi Borne rijdt dan ook regelmatig naar Schiphol. We staan bekend om onze stiptheid en aantrekkelijke tarieven. Of u nu zakelijk reist of op vakantie gaat, we weten hoe belangrijk het voor u is om uitgerust en op tijd op Schiphol aan te komen. Dat is dan ook onze topprioriteit. Uiteraard halen we u bij terugkomst ook weer op. Want wat is er prettiger dan na een vermoeiende vlucht rustig in onze comfortabele wagen te kunnen plaatsnemen? De terugrit richting Twente kunt u nog even uw trip overdenken of gewoon lekker uw ogen sluiten.

Met de taxibus naar Schiphol

Gaat u met een grotere groep naar Schiphol? Met collega’s voor een zakenreis of met een groepje vrienden of familie op vakantie? Maak dan gebruik van onze Schiphol taxibus. U kunt daar met de hele groep in en uiteraard is er ook voldoende plek voor de bagage. En vanzelfsprekend hanteren we hiervoor scherpe tarieven.

Zonder openbaar vervoer problemen naar Schiphol

Ook het openbaar vervoer is natuurlijk een optie om naar Schiphol te reizen. Maar zeker als u nogal wat bagage bij u heeft – en wie heeft dat nu niet als hij op vakantie gaat? – is dat vaak een lastige aangelegenheid. Met twee koffers door het gangpad lopen terwijl de trein al rijdt, is verre van ideaal. Nog los van de vele weekends dat er werkzaamheden zijn of vertragingen. Iedere Schiphol-reiziger kent deze tekst: ‘De NS zet bussen in’. Voor een dagje Schiphol en de pier is de trein ideaal. Maar als u op reis gaat? Taxi Borne.

Met de eigen auto naar Schiphol?

Natuurlijk kunt u ook met uw eigen vervoer naar het vliegveld. Hou er wel rekening mee dat u tijdens de drukke periodes vaak erg ver van de luchthaven komt te staan. Op een parkeerplaats in een weiland bijvoorbeeld. Voor veel mensen is dat een afknapper. Staat men eindelijk bij de luchthaven, blijkt er nog een hele reis nodig te zijn om bij de vertrekhal te komen. Of staan ze een kwartier in de regen te wachten tot het pendelbusje er is. Met onze Schipholservice heeft u daar geen last van. We stoppen voor de vertrekhal. En halen u twee weken later weer op bij de aankomsthal.