Heeft u een goedkope taxi nodig?

Bel dan 06 113 888 39

Scholen moeten steeds meer zaken zelf regelen. Dat is goed, want het geeft u als directeur, teamleider of docent de ruimte om oplossingen te kiezen die in uw situatie het beste passen. Maar het betekent ook dat u soms voor onverwachte uitdagingen staat. U moet bijvoorbeeld vervoer regelen voor een klas, of zelfs een aantal klassen tegelijk. Hoe pakt u dat aan en wie kan dat organiseren? Neem gerust contact op met Taxi Borne. Wij regelen uw schoolvervoer van A tot Z. U hoeft nergens over na te denken.

Taxi Borne regelt uw excursie

Gaat u met een groepje, de hele klas of zelfs een aantal klassen op excursie? Hoe organiseert u dat normaal? Zijn docenten of directie hele middagen aan het mailen of bellen met ouders om vrijwilligers te vinden. Loopt u wekenlang met lijstjes rond om zeker te weten dat er voor zowel de heenweg als terugweg van het museum genoeg ouders rijden? Hoeveel tijd bent u daar mee bezig en wat kost die tijd u eigenlijk? Wat had u anders kunnen doen als u dit niet had hoeven organiseren?

Heeft u daarom weleens aan een taxibus gedacht? Met onze busjes brengen wij u en uw leerlingen snel en veilig naar de plaats van bestemming. Zonder dat u er omkijken naar heeft en zonder dat u zich hoeft af te vragen of iedereen wel vervoer heeft. We maken van tevoren duidelijke afspraken over het aantal jongeren en begeleiders dat moet worden vervoerd en op de dag zelf zorgen wij voor voldoende busjes en chauffeurs. Net als u zijn we extra voorzichtig met uw leerlingen en onze busjes voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften.

Taxi Borne verzorgt uw schoolreis

Hetzelfde geldt natuurlijk voor schoolreisjes. Ook daar zult u verrast zijn over de aantrekkelijke mogelijkheden die Taxi Borne biedt. We hebben flexibele en betaalbare oplossingen voor het belangrijkste reisje van het jaar en doen er alles aan om het tot een succes te maken.

Speciaal leerlingenvervoer

Niet ieder kind heeft de mogelijkheid om zelfstandig naar school te gaan. Of naar school te gaan in zijn directe leefomgeving. Bijvoorbeeld omdat het kind of de jongere vanwege een beperking naar het speciaal onderwijs moet. Of omgekeerd, omdat hij of zij (tijdelijk) ergens anders woont maar wel naar zijn oude school gaat. Voor die leerlingen organiseert de gemeente leerlingenvervoer. Of wordt door zorginstellingen het vervoer georganiseerd. Ook daarbij is Taxi Borne uw partner. Onze busjes combineren comfort en veiligheid voor deze kwetsbare groepen en onze chauffeurs hebben geleerd waar ze bij deze leerlingen extra aandacht aan moeten besteden. Wat uw uitdaging op het gebied van leerlingenvervoer ook is, Taxi Borne komt met een oplossing.