Heeft u een goedkope taxi nodig?

Bel dan 06 113 888 39

Gaat u met een hele groep op stap? Bijvoorbeeld met uw sportteam of een vriendenclub? Hou het eenvoudig. Groepsreizen met het openbaar vervoer zijn vaak een hoop uitzoekwerk. En met verschillende auto’s ergens naartoe kost u ook een middag appen. Terwijl u er met onze taxibus geen omkijken naar heeft. Maak eenvoudig een afspraak met Taxi Born en onze taxibus staat op het afgesproken tijdstip voor u klaar. We brengen u en uw gezelschap naar uw bestemming en halen u er desgewenst natuurlijk ook weer op. Eenvoudig, comfortabel en niet duur.

Maak kennis met onze Taxi-bus

Bij Taxi Borne zijn we trots op onze taxibussen. Bij ons wordt u gereden met zeer luxe en comfortabele busjes. U gaat heerlijk comfortabel zitten en komt ontspannen op de bestemming aan. We zorgen dat de taxibus altijd tiptop is verzorgd dus u arriveert in stijl op uw bestemming. Ook voor zakelijk vervoer zijn onze taxibusjes dus bijzonder geschikt. Wilt u bijvoorbeeld een excursie organiseren voor uw zakenrelaties? Of een belangrijke klantdelegatie laten ophalen bij het station? Bel Taxi Borne. We zorgen voor een representatieve bus met een al even representatieve chauffeur. Uw gasten worden stijlvol vervoerd.

Met de taxibus naar Schiphol

Gaat u met een vriendengroep naar Schiphol? Of heeft u een groot gezin? Denk niet langer na maar bel ons en informeer naar onze taxibusjes? Dankzij de taxibus heeft u geen zorgen over de rit naar het vliegveld. We spreken netjes een tijd met u af en op de afgesproken dag en tijdstip regelen wij verder alles. Ook uw bagage kan natuurlijk mee in onze ruime en comfortabele bus. Op de luchthaven hoeft u niet op zoek naar een parkeerplaats. En u hoeft zich ook niet af te vragen hoe u vanuit uw auto of de trein de bagage naar de vertrekhal krijgt. We zetten u eenvoudig af bij de terminal en u rijdt direct met uw bagagekarretje naar de gate. En bel ons even als u weer terugkomt, dan pikken we u weer heerlijk op met onze ruime en comfortabele taxibus.

Groepsvervoer met de taxibus

We zijn een sociaal volkje en gaan vaak met een groep op stap. Sterker nog, vaker dan wijzelf soms denken. Taxi Borne rijdt regelmatig vriendenclubs of familiegezelschappen naar een gezamenlijk feest of evenement. Maar ook als u met een groepje wilt gaan winkelen in Enschede of Hengelo gaat dat natuurlijk prima met een taxibusje. Het voordeel van zo’n taxibus is niet alleen dat de hele groep mee kan en er ook voldoende ruimte is voor alle bagage. Ook onze tarieven zijn gunstig. U deelt de kosten van het busje en de chauffeur met een groep mensen. Dus bent u uiteindelijk goedkoper uit dan met een gewone taxi. Binnenkort lekker naar theater, een festival of uit eten met de hele club? Ga niet lopen puzzelen met het openbaar vervoer. En maak het ook niet ingewikkeld met eigen vervoer. Neem contact op met Taxi Borne en laat u informeren over onze prima tarieven en service voor groepsvervoer. U zult aangenaam verrast zijn.